Chili cheeseruller
Leter du etter en enkel snacksrett til fest, buffet eller fredagskvelden? Da er disse chili cheeserullene et must! Sprø ruller av yufkadeig fylt med cheddarost og mild chili blir en ostete og varm fingermat, et alternativ til klassiske Sigara Börek. Perfekt som småmat, snack eller festmat som alltid blir en suksess.

Ingredienser
Porsjoner: 24
Fremgangsmåte
1. Skjær cheddarosten i ca 1 cm brede staver og legg dem på et fat.
2. Skjær av stilkene og eventuelt endene på paprikaen (sparer endene). Skjær et langt snitt i hver paprika slik at det er plass til å fylle dem med cheddarpinner. Tørk av overflødig væske fra paprikaen med kjøkkenpapir. Legg dem på et fat.
3. Fyll hver paprika med cheddarstaver. Bruk gjerne en chopstick for å få lettere plass til å presse inn stengene.
4. Legg et ark yufkadeig på en ren arbeidsflate og plasser en cheddarfylt paprika langs den brede enden av deigen. Legg eventuelt en av de overflødige paprikaendene ved siden av. Brett inn sidene og rull deigen tett mot den spisse enden. Pensle litt vann på spissen for å feste rullen. Gjenta til all yufkadeigen er brukt opp.
5. Varm opp en stekepanne med rapsolje slik at oljen dekker bunnen med ca. 1/2 cm. Frityrstek rullene i omganger til de har fått en fin gyllenbrun farge på begge sider. Server med en gang mens de er varme og sprø.